PCA Tweedehands garantie

Tweedehands wagen met garantie

Op zoek naar een tweedehands wagen met garantie? Dan zit u goed bij Autobedrijf van der Sijpe in Erpe-Mere! Bij ons bent u zeker van een betrouwbare en gecontroleerde auto.

Tweedehands garantie

De aanschaf van een tweedehands is natuurlijk een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. De garantietermijn op een PCA tweedehands wordt bepaald op basis van de volgende punten:

De aanschaf van een tweedehands auto is natuurlijk een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. De tweedehands auto’s met garantie van PCA Merkspecialist worden afhankelijk van de Merkspecialist geleverd. De garantietermijn op een PCA tweedehands wordt bepaald op basis van:

  • Gecontroleerde kilometerstanden
  • Technische inspectie
  • Onderhoudshistorie

Zoekopdracht tweedehands wagens

Het aanbod kan snel wisselen. Via het landelijke netwerk van tweedehands wagen bent u zeker van een betrouwbare auto. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef ons dan een zoekopdracht! Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Alle auto’s worden afgeleverd met een afleverpakket en indien nodig een Autokeuring.

Bent u benieuwd naar de verschillende afleverpakketten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer informatie over garantievoorwaarden, bezoek dan de PCA website

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

053803970 info@garagevandersijpe.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 053803970

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×