Service & onderhoud

Service is bij PCA Merkspecialist van der Sijpe Erpe-Mere vanzelfsprekend en naast onderhoud kunt u hier terecht voor veel meer diensten. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats en hebben naast Peugeot en Citroën verstand van alle merken.

De voordelen op een rijtje

  • Gespecialiseerd in Peugeot/Citroën
  • Persoonlijke benadering
  • Geen onverwachte kosten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Verzekerd van vakkundig advies

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw PCA Merkspecialist betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door

Service, onderhoud en meer

Onze up-to-date geschoolde teams werken met passie aan uw auto of lichte bedrijfswagen. Niet alleen onderhoud, maar ook reparaties, schadeherstel, Autokeuring etc. behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Combineert u groot onderhoud met een Autokeuring, dan is de autokeuringstijd GRATIS!

Voordelen PCA

Onze teams werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur. Daarom kunnen zij de kwaliteit en veiligheid garanderen die u mag verwachten. Valt uw auto buiten de fabrieksgarantie, dan kunnen goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen een goede optie zijn. In alle gevallen denken wij graag met u mee. Natuurlijk voldoen alle onderdelen aan de eisen van de fabrikant. Daarom is PCA Merkspecialist van der Sijpe in Erpe-Mere dé plek voor service en onderhoud.

Onderhoud en service voor uw leaseauto

Met uw leaseauto particulier en/of zakelijk bent u hier ook van harte welkom voor onderhoud en herstellingen. Voor alle leaserijders is van der Sijpe een aantrekkelijk alternatief door centrale afspraken met leasebedrijven en fleetowners. En dat geldt, naast Peugeot en Citroën, voor alle merken. Vraag naar onze speciale haal- en brengservice. We regelen alles en met de service zit het goed! Liever privé een Peugeot, Citroën of ander merk leasen? Ook dat kan bij PCA Merkspecialist van der Sijpe in erpe-mere!

Duidelijke afspraken, betrouwbaar advies

Alle werkzaamheden die uitgevoerd worden aan uw auto, worden vooraf met u gecommuniceerd. Dus geen verrassingen achteraf. Geen onnodige vervanging van onderdelen etc. U krijgt altijd uitleg over wat er moet gebeuren en vooral waarom. Alleen een advies nodig? Kom gewoon even langs in onze werkplaats.

Laat uw auto of leaseauto vakkundig door ons onderhouden en voorkom pech onderweg!

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

053803970 info@garagevandersijpe.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 053803970

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×