Groot onderhoud Erpe-Mere

Groot onderhoud bij Autobedrijf van der Sijpe

De kosten van groot onderhoud variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Autobedrijf van der Sijpe altijd een faire prijs!

Bent u benieuwd naar de kosten van groot onderhoud aan uw auto in Erpe-Mere? De kosten van groot onderhoud variëren per type auto. Bij Autobedrijf van der Sijpe in Erpe-Mere betaalt u nooit teveel door de scherpe prijzen die wij hanteren.

Wanneer groot onderhoud?

Nieuwe auto’s geven vaak zelf een melding wanneer groot onderhoud nodig is. Heeft u een wat oudere auto? Dan doet u er verstandig aan om elke 2 jaar of elke 30.000km onderhoud uit te laten voeren. Om uw auto in optimale staat te houden is het belangrijk om groot onderhoud uit te laten voeren. Autobedrijf van der Sijpe in Erpe-Mere voert het groot onderhoud met alle plezier voor u uit! Kom langs in onze werkplaats in Erpe-Mere voor meer informatie of neem contact met ons op.

Groot onderhoud aan uw auto bij Autobedrijf van der Sijpe

Ga veilig de weg op

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd dient te worden. Bij Autobedrijf van der Sijpe gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een herstelling nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Zodra u akkoord gaat worden de onderdelen vervangen.

Inbegrepen bij uw klus

  • het remsysteem
  • de remolie
  • de bougies
  • de banden
  • de verlichting
  • de airbags

Verschil groot- en klein onderhoud

Tijdens een groot- of klein onderhoud wordt een auto op verschillende punten nagelopen en wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Dit er voorkoming van onverwachte onderhoudskosten en pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen groot en klein onderhoud aan een auto is vooral dat er bij groot onderhoud veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij klein onderhoud op minder punten nagekeken. Dit betekent niet dat klein onderhoud minder belangrijk is. Door allebei het onderhoud uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte herstellingskosten in de toekomst! Kom langs bij Autobedrijf van der Sijpe in Erpe-Mere!

 

Service is bij uw PCA Merkspecialist vanzelfsprekend en naast groot onderhoud kunt u bij ons in Erpe-Mere terecht voor veel meer diensten. Wij zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, echter hebben wij ook verstand van alle andere merken!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

053803970 info@garagevandersijpe.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 053803970

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×