Reparatie & Onderhoud

Onderhoud en reparatie van uw Peugeot, Citroën of andere merken!

✔  Gespecialiseerd in Peugeot en Citroën ✔  Persoonlijke benadering ✔  Eerlijke service tegen een betaalbare prijs ✔  Verzekerd van vakkundig onderhoud of reparaties ✔  Gecertificeerde monteurs

Kosten reparatie en onderhoud Peugeot of Citroën

Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de fabrieksgarantie valt, is het soms beter voor de portemonnee om goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen te gebruiken. Zelfs gebruikte onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden en adviseren u graag!

Waarom onderhoud & reparaties bij PCA?

In de moderne werkplaats van van der Sijpe wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Ze werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarvoor gebruiken zij geavanceerde testapparatuur. Op die manier kan PCA u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Alle PCA Merkspecialisten zijn in het bezit van de technische- en onderhoudsgegevens van auto’s en zijn gespecialiseerd in het merk Peugeot en Citroën. Zij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft.

Reparatie & onderhoud voor alle merken en modellen

Uiteraard kunt u ook voor onderhoud, reparatie, Autokeuring en schadeherstel aan een ander merk auto bij de PCA Merkspecialist terecht. De testapparatuur is geschikt voor nagenoeg alle merken en van alle merken kunnen we de technische informatie verkrijgen. Alle monteurs worden niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn “allround”, waardoor een breed kennisniveau aanwezig is. Alle handelingen vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de Traxio voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

053803970 info@garagevandersijpe.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 053803970

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×