Auto bandenwissel Erpe-Mere

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij PCA van der Sijpe in Erpe-Mere

Wij bieden alle autobanden scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te vervangen (wisselen). Wij hanteren over het algemeen 1 november tot en met 31 maart aan als ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Erpe-Mere?

In België rijden de meeste automobilisten het hele jaar met zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. PCA Merkspecialist van der Sijpe in Erpe-Mere beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Winter bandenwissel Erpe-Mere

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert PCA Merkspecialist van der Sijpe winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Erpe-Mere. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt PCA Merkspecialist van der Sijpe in Erpe-Mere zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt her rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt de zomerband aanzienlijk minder geluid dan de winterband.

Banden merken

PCA Autobedrijf van der Sijpe biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Erpe-Mere bent u bij van der Sijpe op de juiste plek!

Autobedrijf van der Sijpe is PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Erpe-Mere.

Maak nu een afspraak!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

053803970 info@garagevandersijpe.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 053803970

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×